Nyheter

Published on september 12th, 2016 | by Martin Sundquist

0

Nyhetssvep vecka 36

Transaktioner

Houston Astros har skrivit kontrakt med LHP Cionel Perez. Den 19-Ärige kubanen har en fastball, change-up och slider och rankas som nummer fyra pÄ MLBs international prospect list.
Kontraktet Àr vÀrt 5.15 miljoner dollar.

Oakland Athletics har slĂ€ppt sin DH/1B Billy Butler, trots att han har ett Ă„r kvar av sitt kontrakt pĂ„ 3 Ă„r och 30 miljoner dollar. A’s manager Bob Melvin sa att det verkligen var dags och att han inte var en del av planen för nĂ€sta Ă„r. Butler har slagit .276/.331/.403 i Ă„r.

Övrigt

Hector Olivera, som förra Äret skrev ett 6-Ärskontrakt vÀrt 62.5 miljoner dollar, ska avtjÀna 10 dagar i fÀngelse för misshandel.
Efter hÀndelsen som skedde i april har han inte spelat nÄgot eftersom har han varit avstÀngd av ligan i 82 matcher innan han slÀpptes av San Diego Padres.

Los Angeles Dodgers pitcher Rich Hill pitchade sju perfekta innings under lördagen – innan han blev utbytt inför den Ă„ttonde. Försöket pĂ„ ett kombinerat perfect game misslyckades tvĂ„ outs senare nĂ€r Jeff Francoeur slog en single till leftfield.

Det topprankade prospectet Dansby Swanson slog i mÄndags sin första homerun. Och det var inte vilken homerun som helst, det var en inside-the-park!
Noterbart Àr att Àven hans första home run i single-A i Är ocksÄ var inside-the-park.

Skador

Baltimore Orioles starter Chris Tillman Àr Àntligen tillbaka pÄ kullen efter att ha missat tre veckor pÄ grund av problem med sin axel. 28-Äringen har en ERA pÄ 3.68 över 159 innings i Är.

Även Los Angeles Dodgers har fĂ„tt tillbaka en starter, deras ess Clayton Kershaw. Efter att ha missat 2 1/2 mĂ„nad med ryggproblem pitchade han i fredags. Han gick dĂ„ 3 innings med 2 earned runs och 5 strikeouts.

I sin första match efter en sejor pÄ DL tvingades Washington Nationals SP Steven Strasburg utgÄ med en skadad armbÄge. NÄgon plan för nÀr han kommer att ÄtervÀnda finns inte men uppgifter sÀger att han riskerar att missa slutspelet.


About the AuthorBack to Top ↑