Nyheter

Published on maj 18th, 2018 | by Andreas Westling

0

MLB London Series 2019

Sommaren 2019 gör äntligen MLB ett gästspel i Europa när två av världens mest ikoniska sportklubbar drabbar samman i två matcher på Londons olympiastadion. Boston Red Sox möter ärkerivalerna New York Yankees i ett något oväntat drag från den amerikanska basebolligan Major League Baseball, vanligt skickar man något mindre prominenta lag vid liknande händelser. Här samlar vi all information ni behöver inför dubbelmötet och fyller på allteftersom mer detaljer blir klara.

När spelas matcherna?
Lördag och söndag 29-30 juni 2019.

Var är spelplatsen?
I London, Storbrittanien. Platsen för matcherna är London Stadium som tjänstgjorde som olympiastadion 2012 och numera huserar det engelska fotbollslaget West Ham United.

Vilka är lagen?
New York Yankees och Boston Red Sox, ligans två mest populära lag enligt Statista. Yankees har flest titlar (27) i ligan, Red Sox femte flest (5). Enligt ekonomitidsskriften Forbes är Yankees mest värdefull (4.0 miljarder dollar) och Red Sox femte mest värdefull (2,8 miljarder dollar). Red Sox kommer att tekniskt vara hemmalag i de båda matcherna.

Hur får man biljetter till matcherna?
MLB har inte offentliggjort några specifika detaljer hur många biljetter som kommer att säljas och till vilka priser. Just nu kan man anmäla sitt intresse för att köpa biljetter på deras London Series-sida, vilket vi föreslår att ni gör så fort som möjligt om ni är intresserade. Mer information kommer att komma senare, men anmäl er på https://www.mlb.com/london-series så snart som möjligt.

Tags: , , ,


About the AuthorBack to Top ↑