Aaron Sele

För första gången sedan 1996 blev ingen invald i Hall of Fame, i mångas ögon en skymf då det fanns spelare som Craig Biggio, Barry Bonds och Mike Piazza tillgängliga. Ämnet har diskuterats av andra, och jag tror inte att mina åsikter skiljer sig nämnvärt. Det som däremot fastnade var ett twitterinlägg i mitt flöde som förkunnade att Aaron Sele minsann fick en röst. En habil spelare, men en röst? Då omröstningen är sluten och ingen av journalisterna gett sig tillkänna att de lagt en röst på Sele så får vi anta att rösten kommer från Seattle-området, där han rönte framgångar och dessutom tillbringade sin tid när han gick i high school.

Aaron Sele representerade Red Sox, Rangers, Mariners, Angels, Dodgers och Mets under sin karriär.

[table id=2 /]

Visa kommentarerStäng kommentarer

Kommentera!