Omslagsbild MLB 13:The Show

MLB och Sony har kört en kampanj där supportrar och spelare av tv-spelet MLB The Show har fått rösta fram den spelare som ska synas på omslaget. Omröstningen skedde via Facebook och Twitter och som slutsegrare stod slutligen Andrew McCutchen från Pittsburgh Pirates. Utöver All Star-uttagningen och Golden Glove- och Silver Slugger-utnämningarna förra året kan han numera även titulera sig som ”cover athlete” för MLB 13: The Show som släpps till PlayStation 3 och PlayStation Vita i mars.

Anmärkningsvärt är att Miguel Cabrera inte placerade sig bättre än trea med tanke på sin Triple Crown förra året, att han blev slagen av CC Sabathia är ett tecken på att omröstningen till stor del styrdes av vilka lags supportrar som var mest aktiva.

I en liknande omröstning för omslagsfoto för spelet MLB 2K13 vann Tampa Bay Rays pitcher David Price, även om det i sammanhanget motsvarar att bli vald först i andra draftrundan. Det PlayStation-exklusiva MLB The Show har varit det bättre spelet de senaste åren och MLB 2K13 mest överlevt för att det även finns till Xbox 360 och PC.

Slutställningen:

1. Andrew McCutchen, Pirates – 108148 stycken röster
2. CC Sabathia, Yankees – 89056 stycken röster
3. Miguel Cabrera, Tigers – 76740 stycken röster
4. Matt Kemp, Dodgers – 72467 stycken röster
5. Bryce Harper, Nationals – 42542 stycken röster
6. Buster Posey, Giants – 31508 stycken röster
7. Ryan Braun, Brewers – 13153 stycken röster

130112_mts_tom

Visa kommentarerStäng kommentarer

Kommentera!