Nyhetssvep vecka 35

Transaktioner och kontrakt

Outfielden Coco Crisp byttes bort från Oakland Athletics till Cleveland Indians och MiLB-pitchern Colt Hynes gick i motsatt riktining tillsammans med en okänd summa pengar. Crisp, 36 år, började sin karriär i just Cleveland för 14 år sedan och spelade där i fyra år.

Cincinnati Reds knyter till sig den kubanska talangen Vladimir Gutierrez med ett avtal värt 4,75 miljoner dollar. Den 21-årige pitchern, som ses som en av de bättre kubanska talangerna, blev tillgänglig som free agent den 7 juli.

Generellt

Den tidigare NFL-spelaren och Heisman Trophy-vinnaren Tim Tebow höll ett showcase på två timmar där han visade upp sig för scouter från 28 stycken lag och diverse media. Den 29-årige Tebow har bestämt sig för att påbörja en basebollkarriär efter att ha misslyckas etablera sig i NFL.

Trots att New York Mets har antytt att det finns vissa logistiska bekymmer med att deras bästa farmarklubb återfinns på andra sidan landet skrev Mets ett nytt 2-årsavtal med AAA-klubben Las Vegas 51’s. Det nya avtalet sträcker således sig över säsongen 2018.

Los Angeles Dodgers ess Clayton Kershaw har inte spelat en match sedan den 26 juni på grund av skada, men efter ett lyckat så kallat ”simulated game” så är Kershaw tillbaka på pitcherkullen fredagen den 9 september mot Miami Marlins.

Skador

Pirates placerade Gerrit Cole på 15-DL på grund av en inflammation i högra armbågen. Cole är 7-9 med en ERA på 3.55 och FIP på 3.17 i år.

Mets 2B Neil Walker missar resten av säsongen på grund av en ryggskada.

 

Visa kommentarerStäng kommentarer

Kommentera!