Nyhetssvep vecka 19

Generellt

I söndags pensionerades Derek Jeters nummer 2 av New York Yankees. En ceremoni på Memorial Park på Yankee Stadium följdes av att Jeters plakat presenterades inför fullsatta läktare.
Derek Jeter slog under sina 20 säsonger i MLB, samtliga i Yankees, .310/.377/.440 och spelade 2747 matcher. Han vann även World Series fem gånger, spelade fjorton all star-matcher och tog hem både fem gold glove awards och fem silver sluggers.

Transaktioner och kontrakt

Bryce Harper och Washington Nationals kom i lördags överens om Harpers lön för 2018, hans sista arbitration-år.  21,625 miljoner dollar kommer han tjäna, mest någonsin för en spelare under arbitration.

Philadelphia Phillies har förlängt med sin manager Pete Mackanin för säsongen 2018. Mackanin kommer då att göra sin fjärde säsong för klubben efter att ha tagit över som tillfällig manager för laget under 2015.

Skador

San Francisco Giants har placerat sin closer Mark Melancon på 10 dagars DL med en skadad underarm.

New York Mets closer Jeurys Familia har haft problem med ena axeln och har placerats på 10 dagars DL.

Trevor Story har skadat ett ligament i tummen och riskerar att behöva opereras. Han är placerad på 10 dagars DL men riskerar att missa resten av säsongen.

Arizona Diamondbacks catcher Chris Iannetta utgick ur matchen mot Pittsburgh Pirates i fredags efter att ha fått en 93 MPH fastball i ansiktet. Han bröt näsan, blev av med ett par tänder och fick sys i överläppen. Han placerades på söndagen på 7 dagars concussion list.

Aroldis Chapman placerades i söndags på 10 dagars DL med en inflammerad rotatorcuff  (axel), han förväntas vara borta en månad.

 

Visa kommentarerStäng kommentarer

Kommentera!