T-Mobile ny telekompartner

De klassiska telefonlinorna mellan dugout och bullpen har varit ett stående inslag i decennier på amerikanska basebollarenor. Från och med nästa säsong och tre år framöver kommer dock de flesta av arenorna istället att bestyckas med en mobil lösning från T-Mobile.

Kontraktet ryktas vara värt $125 miljoner dollar över de tre åren enligt SportsBusniess Daily. Samma källa säger att Giants, Yankees och White Sox troligen kommer att stå utanför kontraktet på grund av deras nuvarande samarbeten med AT&T och US Cellular.

Rent tekniskt kommer det att installeras telefonbås och antenner i dugout och i bullpen. Systemet kommer att vara krypterat så att inga utomstående ska kunna ta sig in i det, det ska även vara bestyckat med geofencing vilket innebär att telefonerna inte kommer att användas på andra ställen än i dugout och bullpen. Telefonerna i sin tur är Samsung Galaxy S3, om än något modifierade.

130112_mt

130112_tmp_2

Visa kommentarerStäng kommentarer

Kommentera!