Comebacker att vänta

De olika lagen har så sakteligen samlats på sina respektive försäsongsanläggningar, men det är värt att påpeka att säsongen börjar först om cirka sex veckor – när Houston Astros och Texas Rangers spelar den 31 mars – och att det är relativt låg aktivitet än så länge.

Hittills har det mest handlat om vilka skadade spelare som rehabiliterat bäst för att göra comeback från skadefrånvaro. I New York Yankees rapporteras duon Derek Jeter och Mariano Rivera vara åter från bruten fotled och avsliten knäsena. Toronto Blue Jays slugger José Bautista, som missade de två sista månaderna på grund av en handledsskada, är revanschsugen och Matt Kemp i Los Angeles Dodgers likaså, efter två längre skadefrånvaron under förra säsongen. Andra signifikativa comebacker är Jayson Werth (Washington Nationals), Brett Gardner (New York Yankees), Matt Garza (Chicago Cubs), Troy Tulowitzki (Colorado Rockies) och Ryan Howard (Philadelphia Phillies).

Visa kommentarerStäng kommentarer

1 Kommentera

  • Martin Sundqu¡st
    Posted 20 februari, 2013 at 01:45 0Likes

    Det jag längtar efter mest är en säsong där Evan Longoria kommer kunna spela alla 162 matcher + slutspel 🙂

Kommentera!