Nyhetssvep vecka 30

Transaktioner

Chicago Cubs bytte tills sig New York Yankees closer Aroldis Chapman i måndags. I utbyte fick Yankees RHP Adam Warren som spelat i Yankees tidigare men blev bortbytt i vintras, SS Gleyber Torres (rankad som nr 26 på MLBs prospect lista 2016), OF Billy McKinney och OF Rashad Crawford.
Mer om att Chapman hamnade i Cubs kan du läsa här.

Melvin Upton Jr. byttes från San Diego Padres till Toronto Blue Jays – mitt under serien mellan lagen. Blue Jays fick även pengar för delar av Uptons dyra kontrakt, han tjänar $15,45 miljoner i år och $16,45 miljoner nästa år. I utbyte fick Padres minor league pitchern Hansel Rodriguez.

Minnesota Twins bytte sin all star Eduardo Nunez till San Francisco Giants för minor leaguer LHP Adalberto Mejia. Nunez har slagit .296/.325/.439 i år och har ytterligare en säsong under salary arbitration innan han blir free agent till säsongen 2018.

I en sjumannatrade hamnade SP Andrew Cashner, SP Colin Rea och minor league RHP Tayron Guerrero i Miami Marlins medan San Diego Padres får tre RHP i Jarred Cosart, Carter Capps och Luis Castillo samt 1B prospect Josh Naylor.

Padres gjorde ytteligare en trade på lördagen, Matt Kemp byttes mot Atlanta Braves Hector Olivera rakt av.

New York Yankees byter bort ytterligare en reliever, Andrew Miller, den här gången till Cleveland Indians. I utbyte får man deras prospects OF Clint Frazier, LHP Justus Sheffield, RHP Ben Heller och J.P. Feyereisen. Frazier och Sheffield är rankade som nummer ett respektive fem i Indians minor league-system.

Ett par timmar efter att Yankees bytt bort Miller meddelas det att man bytt till sig Tyler Clippard från Arizona Diamondbacks. I utbyte får ”Dbacks” RHP Vicente Campos, rankad som Yankees 14:e bästa prospect.

Washington Nationals bytte till sig Pittsburgh Pirates closer Mark Melancon mot Felipe Rivero och Taylor Hearn, ett vänsterhänt pitching prospect.

En trade som inte blev av var Jonathan Lucroy som skulle skickas till Cleveland Indians. Indians och Brewers var överens men Lucroy som har en no-tradeklausul valde att stoppa affären.

Övrigt

Jeurys Familia, som vi skrev om i förra veckans nyhetssvep, bröt sin 52 matcher långa save streak i onsdags – och i torsdags hade han ytterligare en blown save!

Skador

Samma Colin Rea som i fredags byttes till Miami Marlins skadade sig 3 1/3 in i sin debutmatch för klubben och är nu placerad på DL. Det kommer göras en magnetröntgen på hans högra armbåge på måndag för att se hur omfattande skadan är.

Texas Rangers Prince Fielder genomgick i veckan ännu en nackoperation, sin andra på tre år, och därmed är hans säsong över.

Visa kommentarerStäng kommentarer

Kommentera!