MLB The Show till Xbox?

Sedan MLB 2K-serien slutade släppa nya spel så har Xbox-spelare saknat ett bra basebollspel. Sonys spelmaskin PlayStation däremot har åtnjutit ett av de bästa sportspelen, oavsett kategori, i MLB The Show.

Överraskande släpptes ett pressmeddelande från MLB, spelarfacket MLBPA och Sony som berättade att MLB The Show kommer att släppas till fler konsoler så tidigt som 2021. Om det innebär Xbox, PC och/eller Nintendo Switch återstår att se – men det troliga är att åtminstone Xbox får ett nytt basebollspel igen.

Om jag får spekulera så är det ett krav från MLB att spelet släpps på fler plattformar, så att spelet säljer fler exemplar och ger mer licenspengar.

Pressmeddelande – MLB The Show till fler plattformar (Klicka för större bild)
Visa kommentarerStäng kommentarer

Kommentera!