Braves

Published on januari 31st, 2013 | by Andreas Westling

1

Martin Prado stannar i Dbacks i fyra år

Undertecknad var bortrest när Justin Upton äntligen fick skiljas från Arizona Diamondbacks när han i en trade fick återförenas med sin bror B.J. Upton i Atlanta Braves. En viktig pusselbit i bytesaffären var att Martin Prado gick åt andra hållet och nu har Diamondbacks och Prado kommit överens om ett fyraårskontrakt värt $40 miljoner.

Martin Prado, 29 år från Venezuela, spelar likt sin företrädare Justin Upton på outfield men kan även vikariera på infield. Förra säsongen slog Prado fjärde flest hits i National League, mer än dubblerade sin karriärs totala antal stulna baser men orsakade även näst flest doubleplays i National League.

[table id=5 /]

Tags: , , , , , ,


About the AuthorBack to Top ↑