Alex Rodriguez ser ljuset i tunneln

New York Yankees (18-12) 3B Alex Rodriguez börjar sakteligen återhämta sig från sin höftoperation som skedde för fyra månader sedan. För första gången sedan dess kunde A-Rod träna på en basebollplan, vilket skedde på Yankees träningsanläggning i Tampa, Florida. Han är inte ensam Yankee-spelare på rehabilitering i Tampa, det är ett grandiost sällskap i form av Curtis Granderson, Kevin Youkilis, Mark Teixeira och Francisco Cervelli som återhämtar sig från sina respektive skador.

A-Rod uttryckte stor entusiasm och sa sig känna sig som ett barn när han återigen fick hålla i ett slagträ. Mark Teixeira tyckte sig se en ny A-Rod. ”Det var härligt att se honom igen. Han är glad att vara tillbaka och han har ett stort leende därute”, sa Teixeira till Yahoo Sports.

Alexander Rodriguez karriär:
2901 Hits, 647 HR
1950 RBI, 318 SB
AVG .300, OBP .384

Försäsongen och inledningen på 2013 har dock inte varit smärtfri för A-Rod utöver skadorna. Tydliga band mellan den förtäckta dopingleverantören Biogenesis och den dominikanska spelaren, som en av flera misstänkta, uppdagades i en lång artikelserie av Miami New Times. ESPN spädde några dagar senare på med uppgifter om att A-Rod fått hjälp att injicera otillåtna medel under 2012. Huvudpersonen bedyrar dock sin oskuld och säger till Yahoo att han inte kan kontrollera det som sker utom hans kontroll och att han blickar framåt.

Fram till All Star-uppehållet sker rehabiliteringsträning, sedan är det tänkt att basebollvärldens troligen minst omtyckta spelare gör säsongsdebut för ett för tillfället sargat New York Yankees.

Visa kommentarerStäng kommentarer

Kommentera!