Supporterintervju inför World Series

Första World Series-matchen är bara timmar bort men vi på playball har en supporterintervju att dela med oss av! Det är med Johan Macke (@SwedeRS), ett inbitet Red Sox-fan som tidigare gästat oss i en panel.

Hur mycket trodde du på World Series inför säsongen?

Ingenting! Det är klart man hoppades på att laget skulle prestera bättre men jag sa, måhända väl försiktigt, 81-81 inför säsongen.. Jag hade aldrig kunnat drömma om det här inför säsongen!

Vad tycker du är er styrka?

Jämnheten utan tvekan. Under säsongen torskade laget max tre matcher i rad, och det hände tror jag bara enstaka gånger. Sen förmågan att ”find a way to win and pick up eachother” som låter jävligt klyschigt men, just att de kunnat vända ”omöjliga” matcher likt match 2 i ALCS mot Detroit.

Vad måste ni se upp med från Cardinals för att vinna?

Spontant: Pitching, pitching, pitching.

Vad tycker du har varit höjdpunkten så här långt på säsongen?

På ett personligt plan var det såklart att vara på Fenway Park igen och se Red Sox-Yankees tre gånger, även om det bara blev en vinst. Men annars måste jag säga vändningen hemma mot Mariners torsdag 1/8 när man vände 2-7 till 8-7 i 9:e inningen. Jag satt vaken under semestern och bara gapade!

Hur slutar World Series?

Hjärtat säger mina rödstrumpor, hjärnan säger Cardinals med 4-2. Inför ALCS sa jag att Detroit skulle vinna med 4-2 och vi vet hur det gick.

Vem blir World Series MVP?

Jag vill inte säga Michael Wacha men jag måste nog.

Visa kommentarerStäng kommentarer

2 Kommentarer

Kommentera!