Nyhetssvep vecka 27

Transaktioner

José Reyes spelar återigen för New York Mets, den organisation han tillhörde mellan åren 2003 och 2011. Reyes blev avstängd till sista maj under försäsongen på grund av hustrumisshandel och hans dåvarande klubb Colorado Rockies skickade ner honom till en farmarklubb och bröt sedan kontraktet. New York Mets, plågade av skador, skrev ett minor league-kontrakt med Reyes. Dominikanen har på sex matcher slagit tre homeruns, två doubles och sex hits på 24 at bats.

Boston Red Sox tappade fem så kallade internationella spelarkontrakt efter att blivit påkomna med felaktigheter. Nu har fyra av de fem hittat nya organisationer. Albert Guaimaro hamnar i Miami Marlins, Simon Muzziott i Philadelphia Phillies, Antonio Pinero i Milwaukee Brewers och Eduardo Torrealba i New York Yankees.

Boston Red Sox bytte till sig Aaron Hill från Milwaukee Brewers och skeppade iväg två talanger, pitchern Aaron Wilkerson och infieldern Wendell Rijo, i utbyte. Red Sox har varit på jakt efter en slagman som slår högerhänt och kan behärska att spela på tredje bas defensivt.

San Diego Padres skrev kontrakt med den 17-årige pitchern Adrian Morejon värt 11 miljoner dollar. Eftersom Padres redan slagit i taket för internationella värvningar åker de på en lyxskatt på 100 %, således kostar Morejon 22 miljoner dollar för Padres att signa.

Efter att Craig Kimbrel gått sönder och hamnat på skadelistan förstärkte Red Sox sin bullpen med Brad Ziegler från Arizona Diamondbacks. Phoenix-klubben fick pitchern Jose Almonte och infieldern Luis Alejandro Basabe i utbyte.

Övrigt

Giancarlo Stanton, outfielder och stjärna i Miami Marlins, har börjat säsongen något sämre än väntat men slog två homeruns i två raka matcher mot divisionsrivalen New York Mets. Stantons fyra homeruns kom dessutom på fyra raka at bats.

New York Yankees stänger av sin talang Jorge Mateo i två veckor på grund av disciplinära åtgärder. Mateo ryktas ha haft synpunkter på att lagkamrater avancerar i farmarsystemet medan han själv får spela kvar i Single-A Tampa Yankees.

Coco Crisp i Oakland Athletics blev avstängd i en match efter att ha blivit förbannad på ett domslut och kastat sitt slagträ demonstrativt mot domaren. Crisp har bett domaren D.J. Reyburn om ursäkt.

Stephen Strasburg blev den första pitchern att nå tolv raka vinster i National League sedan 1912. Lagkamraten i Washington Nationals, Max Scherzer, gick 13-0 år 2013 – men då för American League-laget Detroit Tigers.

 

Skador

Tampa Bay Rays placerar outfieldern Desmond Jennings på DL15 efter att ha sträckt en lårmuskel i samband med förlusten mot Detroit Tigers den sista juni.

Catchern Chris Stewart, hemmahörandes i Pittsburgh Pirates, placeras på DL15 på grund av en knäskada. Pirates har sedan tidigare den ordinarie catchern Francisco Cervelli på skadelistan.

Trevor Plouffe, 3B i Minnesota Twins, hamnade på DL15 efter att fått ett revben brutet i en match mot Chicago White Sox. Plouffe spelade de två nästföljande matcherna men skadan förvärrades och blir borta i cirka fyra veckor.

Catchern Alex Avila i Chicago White Sox blir borta i åtminstone två veckor efter att ådragit sig en muskelbristning i baksidan av höger lår.

Detroit Tigers startande pitcher Jordan Zimmerman har nackproblem och hamnar på DL15 retroaktivt och är klar för spel igen den 16 juli. Zimmermann, ny för i år efter att ha skrivit på för fem år och 110 miljoner dollar, har gått 9-4 och har en ERA på 3.95 hittills i år.

Kansas City Royals closing pitcher Wade Davis har på grund av en överbelastad vänster underarm hamnar på DL15 vilket gör att han missar tisdagens All Star-match han var uttagen till.

St. Louis Cardinals mångsidige Brandon Moss blir borta 2-3 veckor på grund av påfrestad vrist. Moss har hittills slagit 17 homeruns, flest i Cardinals.

Marco Estrada, startande pitcher i Toronto Blue Jays, har problem med sin rygg och placeras på DL15 av klubben.

Matt Harvey i New York Mets missar resten av säsongen efter att klubben bestämt att pitchern behöver genomgå en operation sin högra axel. Harvey har haft en – för att vara av hans kaliber – dålig säsong, 4-10 och ERA på 4.86. Harvey gjorde ett starkt 2015 efter att ha varit borta hela 2014 efter en Tommy John Surgery.

Matt Carpenter (SP) har haft problem med en magmuskel och missar All Star-matchen efter att ha placerats på DL15 av St. Louis Cardinals.

Minnesota Twins pitcher Phil Hughes missar resten av säsongen efter att ha genomgått en operation mot klämda nerver i bröstmuskulaturen.

Chicago White Sox placerade pitchern Carlos Rodon på DL15 efter en handledsskada.

Craig Kimbrel, closer i Boston Red Sox, blir borta tre till sex veckor på grund av en knäskada. Kimbrel har 17 saves av 19 möjliga och en ERA på 3.55 i år.

C.J. Cron i Los Angeles Angels of Anaheim blir borta ett par veckor på grund av en fraktur i sin vänstra hand.

Taijuan Walker, SP i Seattle Mariners, blir borta i två veckor på grund av en fotskada.

Detroit Tigers pitcher Daniel Norris blir borta i två veckor på grund av magmuskelproblem.

 

Visa kommentarerStäng kommentarer

Kommentera!