Nyhetssvep vecka 36

Transaktioner

Houston Astros har skrivit kontrakt med LHP Cionel Perez. Den 19-årige kubanen har en fastball, change-up och slider och rankas som nummer fyra på MLBs international prospect list.
Kontraktet är värt 5.15 miljoner dollar.

Oakland Athletics har släppt sin DH/1B Billy Butler, trots att han har ett år kvar av sitt kontrakt på 3 år och 30 miljoner dollar. A’s manager Bob Melvin sa att det verkligen var dags och att han inte var en del av planen för nästa år. Butler har slagit .276/.331/.403 i år.

Övrigt

Hector Olivera, som förra året skrev ett 6-årskontrakt värt 62.5 miljoner dollar, ska avtjäna 10 dagar i fängelse för misshandel.
Efter händelsen som skedde i april har han inte spelat något eftersom har han varit avstängd av ligan i 82 matcher innan han släpptes av San Diego Padres.

Los Angeles Dodgers pitcher Rich Hill pitchade sju perfekta innings under lördagen – innan han blev utbytt inför den åttonde. Försöket på ett kombinerat perfect game misslyckades två outs senare när Jeff Francoeur slog en single till leftfield.

Det topprankade prospectet Dansby Swanson slog i måndags sin första homerun. Och det var inte vilken homerun som helst, det var en inside-the-park!
Noterbart är att även hans första home run i single-A i år också var inside-the-park.

Skador

Baltimore Orioles starter Chris Tillman är äntligen tillbaka på kullen efter att ha missat tre veckor på grund av problem med sin axel. 28-åringen har en ERA på 3.68 över 159 innings i år.

Även Los Angeles Dodgers har fått tillbaka en starter, deras ess Clayton Kershaw. Efter att ha missat 2 1/2 månad med ryggproblem pitchade han i fredags. Han gick då 3 innings med 2 earned runs och 5 strikeouts.

I sin första match efter en sejor på DL tvingades Washington Nationals SP Steven Strasburg utgå med en skadad armbåge. Någon plan för när han kommer att återvända finns inte men uppgifter säger att han riskerar att missa slutspelet.

Visa kommentarerStäng kommentarer

Kommentera!