Nyhetssvep vecka 37

Transaktioner och kontrakt

Houston Astros skrev kontrakt med den kubanska pitchern Cionel Perez. Den vänsterhänte pitchern, rankad av MLB.com som den fjärde bästa internationella talangen inför säsongen, kostar Astros 5,15 miljoner dollar i ersättning till spelaren och ytterligare 11,3 miljoner dollar till ligan i straffavgift då man slagit i taket för internationella övergångar.

Generellt

Ligan har stängt av San Diego Padres general manager A.J. Preller i 30 dagar på grund av att man ansåg att Padres inte informerat Boston Red Sox om Drew Pomeranz hela medicinska historik. Pomeranz gick till Red Sox i somras och Padres fick i gengäld talangen Anderson Espinoza. Preller ansågs ha utelämnat information om en förebyggande medicinering av Pomeranz både till Red Sox och till MLB, som upprättahåller en medicinsk databas som alla klubbar har tillgång till.

Vin Scully har kommenterat Los Angeles Dodgers matcher sedan 1950, varav de sju första åren i Brooklyn innan laget flyttade till västkusten, och klargjorde inför årets säsong att detta blir hans sista. Nu har han också meddelat att han inte kommenterar det slutspel Dodgers med största sannolikhet kommer att ta sig till, vilket innebär att karriären avslutas den 2 oktober mot San Francisco Giants.

Schemat för nästa säsong finns nu uppe på MLB.com. Tampa Bay Rays tar emot New York Yankees och i Phoenix möter Arizona Diamondbacks gästande San Francisco Giants den 2 april.

Chicago Cubs blev första lag att vinna sin division. Trots att man förlorade hemma mot Milwaukee Brewers så vann man NL Central efter att närmaste konkurrenten St. Louis Cardinals också förlorat sin match. Senast Cubs vann sin division var säsongen 2008.

San Diego Padres 3B Yangervis Solartes fru, Yuliette Solarte, avled efter en längre tids cancersjukdom under lördagen. Yangervis åkte hem till Florida under fredagen för att tillbringa tid med Yuliette och deras tre döttrar.

Skador

Henderson Alvarez, pitcher i Oakland Athletics, genomför sin andra axeloperation för säsongen och missar lagets återstående matcher.

Houston Astros 3B Alex Bregman är troligen borta resten av säsongen på grund av en lårskada. Bregman har haft en fin rookiesäsong och spelade så sent som ifjol i College World Series.

New York Yankees 2B Starlin Castro är troligen borta för säsongen på grund av en sträckning i högra lårmuskeln.

Cleveland Indians pitcher Carlos Carrasco har fått en fraktur på sin högra hand efter att ha träffats av en linedrive i matchen mot Detroit Tigers den 17 september. Skadan är så allvarlig att Carrasco missar resten av säsongen.

Mark Reynolds, förste basman i Colorado Rockies, missar resten av säsongen på grund av ett brutet ben i hans vänstra hand.

Visa kommentarerStäng kommentarer

Kommentera!