Nyhetssvep vecka 38

Transaktioner och kontrakt

Texas Rangers skrev kontrakt med 21-årige kubanen Yanio Perez. Perez spelar främst 3B och rankas på 13:e plats på den internationella prospektlistan. Han fick 1,1 miljoner dollar i signingbonus.

Seattle Mariners stängde av sin backup catcher Steve Clevenger resten av säsongen efter ett antal rasistiska  tweets tidigare i veckan. Clevenger bad om ursäkt, men Mariners valde ändå att stänga av honom. Han går även miste om den lön han skulle tjänat under avstängningstiden.

Efter en mycket misslyckad säsong för Arizona Diamondbacks spekuleras det nu om det blir förändringar inom lagets management. Inget är klart om lagets GM Dave Stewart och/eller chief baseball officer Tony LaRussa får vara kvar på sina poster, men LaRussa berättade i en radiointervju i veckan att han kommer lämna sin post om inte Stewart får vara kvar.

Generellt

Som vi skrev om igår så förolyckades Miami Marlins pitcher José Fernandez tidigt igår morse i en båtolycka. Två andra män avled också i olyckan.

Toronto Blue Jays förlänger sitt kontrakt med Dunedin, Florida om att ha spring training på orten i ytterligare 25 år. Som en del av överenskommelsen ryktas det att 81 miljoner dollar ska investeras i anläggningen, klubben ska stå för 15,7 miljoner och staden för resten. Blue Jays har varit på orten sedan franchisen bildades 1977 och man har även farmarlaget Dunedin Blue Jays där.

Den legendariska kommentatorn Vin Scully kommenterade igår sin sista match på Dodger Stadium och fick se sitt lag vinna i 10:e inningen mot Colorado Rockies. 89-åringen gör sin sista match på söndag när Dodgers möter Giants i San Fransisco och pensionerar sig sedan efter sanslösa 67 år som Dodgers röst.

Sedan förra veckans nyhetssvep har följande lag vunnit sina divisioner:
Los Angeles Dodgers (NL West)
Texas Rangers (AL West)
Washington Nationals (NL East)

Skador

Zack Greinke (Diamondbacks) har problem med sin högra axel och väntas inte starta mer under den här säsongen.

Steven Matz planerade att återvända till New York Mets rotation i fredags men har fått problem igen med axeln. Lagets manager Terry Collins meddelade att enda möjligheten att han pitchar mer i år är som reliever.

Visa kommentarerStäng kommentarer

Kommentera!