Nyhetssvep vecka 17, 2017

Generellt

Trea Turner slog karriärens första cycle på Coors Field under natten till onsdagen. Han gjorde det i ordningen single, double, homerun och avslutade med säsongens första triple.

Även Carlos Gomez har slagit en cycle den här veckan. Det var 31-åringens andra i karriären och han gjorde det hemma på Globe Life Park. Ordningen var double, single, triple innan han toppade med en two-run homerun.

I söndagens match mot New York Mets gjorde Washington Nationals hela 23 runs och matchen slutade 23-5. Det är 28:e flest i en match någonsin och fjärde mest under 2000-talet. Anthony Rendon gick 6-för-6 i matchen och var den spelare som både slog in flest runs (10) och den som sprang in flest (5).
Flest runs i en match har Texas Rangers gjort mot Baltimore Orioles 2003, 30 stycken.

Transaktioner och kontrakt

I måndags kallade Pittsburgh Pirates upp den litauiske RP Dovydas Neverauskas. På onsdagen gjorde han sin debut och gick 2.0 IP, släppte två hits och en earned run och strikade ut en spelare. Sejouren blev dock kortvarig då han skickades ner igen på torsdagen, även om han lär komma upp snart igen. Neverauskas är den förste MLB-spelaren född i Litauen.

Skador

Adam Eaton, Washingon Nationals, har skadat sitt korsband när han i matchen mot New York Mets sträckte sig mot basen för att nå en infield single. Eaton har placerats på 10 dagars DL men kommer med största sannolikhet missa resten av säsongen.

New York Mets har placerat LF Yoenis Cespedes på DL med en skada i vänster hamstringsmuskel.

Los Angeles Dodgers CF Joc Pederson har en sträckning i låret och har placerats på disabled list.

Shelby Miller har en skada i armbågen, ulnar collateral ligament, vilket innebär att han kommer behöva genomgå en Tommy John surgery. Miller beräknas vara tillbaka till mitten eller slutet av nästa säsong.

Jake Marisnick har placerats på 7-dagars concussion list efter att ha fått en hjärnskakning. Marisnick sprang rakt in i väggen på Tropicana Field när han fångade en lyra. Marisnick spelade visserligen klart inningen men lämnade därefter.

Pablo Sandoval är på 10 dagars DL och har opererat sin vänstra axel. Sandoval riskerar att missa resten av säsongen.

I ovan nämnda 23-5 match mellan Washington Nationals och New York Mets utgick Noah Syndegard efter 1.1 inning. Efter matchen visade det sig vara en muskelskada i ryggen, latissimus dorsi och det är fortfarande oklart hur länge han kommer vara borta.

Visa kommentarerStäng kommentarer

Kommentera!