Kortis

Ofta långt, men ibland inte, welcome to kortis typ:

AL East-racet lever i högsta grad. Ännu en spännande serie mellan Boston Red Sox och New York Yankees pågår just nu. Match tre och RUBBERMATCH den här gången spelas ikväll 19.30 svensk tid på Fenway Park. Rick Porcello mot Sonny Gray, häng med!

Flaggar också redan nu för att den avslutande serien mellan lagen den första helgen i september på Yankee Stadium bjuder på en lördagsmatch klockan 19.05 svensk tid.

Pablo Sandoval är en sopa, en pajas, en hycklare, en lögnare och en allmän jävla ja jag vet inte vad i min värld efter hans horribla artikel i ”Players Tribune”. Hissen verkar inte gå ändå upp och snubben verkar ju inte ha någon som helst form av självbevarelsedrift alls. ”Jag ber om ursäkt till Giants”.. TILL GIANTS??!!? Din trötta jävla.. Hur vore det om du bad om ursäkt till laget (och därmed på sitt sätt fansen) som KASTADE 95 jävla miljoner på dig och som du vanärade med din inställning hur en proffsidrottsman ska förbereda och uppföra sig? Jösses..

En hel del märkliga idéer/grejer/event/osv på sistone:

Varför fick Steve Bartman en World Series-ring av Chicago Cubs? ”Vi förlåter dig”.. Öh, okej.

I samma veva fick tydligen Chicago White Sox nuvarande och Cubs exmanager Rick Renteria tydligen en likadan ring. ”A classy move by the Cubs” läste jag. Hmm, nä.. Att de tog in managern Joe Maddon och således sparkade Renteria var givetvis helt rätt beslut även om det kanske var ”orättvist” mot Rick. Men jaha, han fick väl vad jag vet betalt för hela kontraktstiden och att sedan få en ring för något Cubs vann under 2016 när Renteria senast var manager 2014 så, nej för mig går det inte ihop.

Players Weekend eller vad det heter nästa helg. Smeknamn på ryggen? Trams..

Snack om att robotar ev. ska ersätta domarna bakom slagmannen i framtiden? ÄNNU mera trams, helt vansinnigt!

Slutspelsschemat för 2017 är släppt. Inga tider ännu såklart men här kan ni börja förbereda er.

Svårt för undertecknad att inte vara smått förälskad i Rafael Devers. Jisses, 20 bast liksom. Hans homerun mot Aroldis Chapman förra söndagen (om än något uttjatad, jag vet..) var ju helt magisk.

Ceremonial first pitch to the nuts, OOOOOUF (om någon missat den)!

FIXA PITCHKLOCKAN (samt se till att slagmännen stannar kvar i batters box)!

Hade en finfin Boston-resa ännu en gång. Tyvärr regnade onsdagsmatchen mot Cleveland Indians bort och spelades istället två veckor senare (torsk). Såg fyra matcher mot White Sox och fick revansch för min första resa jag gjorde för sju år sedan. ”Redstrumps” vann samtliga matcher och det var såklart väldigt roligt. En av vinsterna var en walk off-homerun (min första!) i 11:e inningen med tillhörande extasfirande efteråt.

Nä, heter det kortis så ska det vara kort. Sox-Yanks 19.30, MISSA INTE!

Tack för att ni läste och följer oss här på Playball.
Kommentera gärna, här eller på Twitter/i MLB.SE-gruppen på Facebook.

Johan – @Rodsockan

Visa kommentarerStäng kommentarer

Kommentera!