Notiser

Hej på er.

Jag vet att det var ett bra tag sedan av olika orsaker men jag tänkte bara skriva lite kort ikväll så ni vet att jag lever typ.

Jag kom aldrig iväg till Boston och Chicago som planerat där i slutet av april. Det var ledsamt. Har nu äntligen fått pengarna tillbaka för flygbiljetterna och sökandet efter mera ersättning fortsätter. Nu ser det ut som att vi kommer åka över i september istället även om det inte är helt klart i dagsläget.

Då det ju var ledigt i torsdags satt jag uppe en stund i onsdags natt och såg delar av matchen mellan Houston Astros och Chicago Cubs. Mm jo precis, DEN matchen där den stackars lilla flickan blev träffad av en boll från Albert Almora Jr. Det fick ju igång snacket igen om att sätta upp säkerhetsnät runt hela arenorna, eller i alla fall foul pole till foul pole och det enda jag känner är att GÖR det bara?! Få det gjort, skydda publiken, herregud..

Vilken stark säsong Minnesota Twins gjort hittills. Jag tar utan skrupler till mig äran då jag tippade dem som etta i AL Central i våra inför tips. Skämt åsido, starkt jobbat ”Twinkies”. Utan att ha kollat statistiken är jag ändå lite förvånad för deras pitching såg ju inte direkt svinstark ut på förhand.

Med över hundra matcher kvar av säsongen är det kanske dumt att redan kalla en match för ”måstematch” men det känns lite så inför nattens möte mellan New York Yankees och Boston Red Sox. Ja, för Bostons del alltså.. Snacka om att det varit skilda världar för de båda lagen hittills. Yankees har imponerat oerhört på mig hur de kunnat vara så jämna och effektiva med tanke på alla skador. Jag tippade inför säsongen att de skulle vinna divisionen och trots att Tampa Bay Rays hänger med mycket bra samt att Boston (kanske?!) kommer tillbaka så tvivlar jag inte en sekund på att Yankees kommer ta det.

Hur mycket saknar Boston Craig Kimbrel? Ja ni, jag tror att det är nio blown saves hittills och deras ”closer by committee” verkar funka lite hej och hå. När Kimbrel (och Dallas Keuchel) efter midnatt inatt äntligen kan signa avtal utan att respektive lag som signar dem behöver ge bort draftval så känner jag knappast att Boston kommer vara så heta på att få Craigs signatur ändå.

Vad fan hände med Washington Nationals? Det kan ju inte bero SÅ mycket på att Bryce Harper inte är kvar i laget, eller? Givetvis lätt att vara efterklok men hur fan kunde de kicka Dusty Baker??!

NL Central är ett trevligt getingbo. Cincinnati Reds är sist och bara 5,5 matcher efter Milwaukee Brewers som leder divisionen, kul ju!

Hur länge får Mickey Callaway vara kvar som manager i New York Mets?

Ni behöver inte oroa er för mig gänget. Det är lite upp och ner men förhållandevis bra. Jag har varit formsvag och inte så ”het” på skrivandet och dagens korta krönika är som jag sa mera ett livstecken än direkt ”bländande journalistik” om jag får säga det själv.. Men när Olof från ”Veckans MLB” skrev och frågade hur det var tänkte jag att det är dags att ”visa upp sig lite”. Until next time!

Tack för att ni läste och följer oss här på Playball.
Kommentera gärna, här eller på Twitter/i MLB.SE-gruppen på Facebook.

Johan – @Rodsockan

Visa kommentarerStäng kommentarer

Kommentera!