En fin kväll

Hejsan!

Hoppas att ni har sett lite från matchen mellan Los Angeles Angels och Seattle Mariners i fredags. Det var Angels första hemmamatch sedan Tyler Skaggs tragiska bortgång. Alla spelare spelade i tröjor med nummer 45 och Skaggs namn på ryggen. Matchen blev en total överkörning, Angels ledde med 7-0 efter första inningen och vann till slut med 13-0.

Som om inte det var nog lyckades laget med en gemensam no hitter. Vilken sanslös hyllning till Skaggs, jisses.. Efter matchen gick alla och la sina matchtröjor på kullen och samlades runt den. Väldigt fint och känslosamt. Dessutom kastade Skaggs mamma ”the ceremonnial first pitch” innan matchen, en strike dessutom!

En rätt intressant repris på finalserien från 2018 pågår just nu på Fenway Park. Boston Red Sox vann matchen tämligen enkelt i fredags och Los Angeles Dodgers vann ännu enklare inatt. Inatt väntar match tre som denna söndags ESPN-match.

I min förra krönika glömde jag skriva om det här helt vansinniga förslaget om att Tampa Bay Rays ska spela halva säsongen i Florida och resten i en HELT annan stad?! Alltså, vad i.. Hur ska det gå till? Ska spelarna ha hus i båda städer?? Ja jag vet, många tjänar grova pengar och har råd men hur blir det för familjerna t.ex. Jisses, gör något åt situationen med ny arena, flytta laget, gör vad som helst.. Men tvåstäders-lag? Näe.. Dessutom eventuellt tvåländers-lag ju om det skulle bli Tampa Bay och Montreal. My gosh..

Såg ni något av Home Run-derbyt? Det är ju ett spektakel men den här gången var det ju helt galet. Jag såg det i efterhand efter att ha läst om det så det var ju ingen överraskning men jösses vilken show. Vlad Guerrero Jr. borde kanske ha vunnit men skit samma, var han inte ett stort namn innan så är han ju det nu.

Boston bytte till sig Andrew Cashner från Baltimore Orioles inatt. Vet inte riktigt vad jag ska tro om det, som femte starter så visst men han är ju ingen stjärna i min värld. Kan det dock leda till mindre stress och arbetsbörda för lagets bullpen så why not, tror ändå det blir svårt att komma någonstans i år, tveksam om de ens når slutspelet..

Såg en notis om att Washington Nationals tydligen jobbar på att försöka förlänga kontraktet med Anthony Rendon. Det vore ju bra alltså. Det kommer inte bli billigt men som någon skrev, hur skulle fansen reagera om de förlorar Bryce Harper och Rendon inom loppet av ett år?!

Odubel Herrera verkar vara en trevlig typ, fiiifaaan..

Jag saknar ”Veckans MLB” lite.

Jobbar t.o.m. torsdag sedan har jag 3,5 veckas semester då jag ser fram emot att kolla lite mera matcher kvälls/nattetid. Boston kommer möta Tampa Bay och New York Yankees en hel del och mycket står på spel i dessa serier då jag antar att resultaten kommer påverka vad laget kommer göra/inte göra när det är dags för trading deadline den sista juli. Idag kollar jag på Nationals-Philadelphia Phillies vid sju och på torsdag får jag se Boston samma tid när de tar emot Toronto Blue Jays.

Until next time!

Tack för att ni läste och följer oss här på Playball.
Kommentera gärna, här eller på Twitter/i MLB.SE-gruppen på Facebook.

Johan – @Rodsockan

Visa kommentarerStäng kommentarer

Kommentera!