Nu är det slut

I veckan tog den då slut baseboll-säsongen. Washington vann med 4-3 i matcher över Houston vilket i alla fall jag tyckte var riktigt kul. När hände det senast att vi såg en World Series med endast bortasegrar?

Undrar hur mycket pengar Stephen Strasburg kommer få efter att ha nyttjat sin opt out-klausul. Han hade fyra år och 100 millar kvar på kontraktet, han lär inte få det dubbla (eller?) men visst kommer han få betalt.

Likaså Anthony Rendon som jag hoppas stannar kvar i Washington. Blir han en 300-miljonersman?

Aroldis Chapman förblir en Yankee i ytterligare tre år efter att ha fått ytterligare år tillagt på sitt senaste kontrakt.

Var hamnar Gerrit Cole? Något säger mig att han kan hamna i Los Angeles Angels.

Riktigt roligt att Carlos Beltran är nästa manager för New York Mets.

Kommer Joe Maddon lyckas med Angels precis som han gjort med Tampa Bay och Cubs? Blir intressant att se.

Mitt intresse för basebollen är lika stort som förut, men som ni vet blir det här min svanesång på Playball. Jag vill tacka alla som läst mina texter, stått ut med dumheterna (tipsen!) genom åren och som tyckt till och pushat. Det har varit kul! Tack också till Martin och Andreas som varit mina teammates under den här tiden. Jag kommer finnas kvar på Twitter och även husera i MLBSE-gruppen på Facebook så ni vet hur ni får tag på mig om ni vill. Fortsätt stötta Playball och Andreas!

Johan – @Rodsockan

Visa kommentarerStäng kommentarer

Kommentera!