All Star Game – Del 2

Dags för den andra delen av inför All Star Game, den här gången är det National Leagues lag som står i fokus. Har du inte läst del ett än hittar du inlägget här.

Catcher: Yadier Molina. Den yngste av bröderna Molina har haft en grym säsong och leder i batting average. Jämn kamp här mellan honom och Buster Posey men den defensiva biten väger över till Molinas fördel enligt mig.

Första bas: Joey Votto. Finns många bra slagmän på första bas i National League så det är en jämn kamp, Votto har dock varit snäppet bättre än övriga och förtjänar platsen. Paul Goldschmidt är dock en värdig utmanare.

Andra bas: Brandon Phillips. Varför startar inte Matt Carpenter? Eller Marco Scutaro? Phillips på andra bas i National League är lika dumt som Robinson Cano på samma position i American League.

Shortstop: Troy Tulowitzki. Väldigt given. Enda hindret för att han skulle ta sig dit är väl att folk stavar fel på hans namn när man röstar.

Tredje bas: David Wright. Ganska glasklart där också. Michael Young och Pedro Alvarez är det visserligen inte något större fel på, men han är given.

Outfield: Carlos Beltran (RF?), Carlos Gonzalez (LF?) och Bryce Harper (CF?). Inga val som är helt uppåt väggarna, men jag hade velat ha med Michael Cuddyer, bra AVG, SLG, OBP, home runs och ett par stulna baser.  Harper tror jag att jag hade låtit ge vika för honom. Nu får vi visserligen se honom i alla fall då han kommer att vara DH.

Tycker att National League har varit bättre på att rösta fram de bästa spelarna, däremot är American Leagues spelare bättre enligt mig. Hur pitchingen och försvaret kommer se ut är jag nyfiken på och det är där matchen kommer att avgöras.

Visa kommentarerStäng kommentarer

Kommentera!