Supporterintervju inför World Series – del 2

För ett par timmar sedan la jag upp första supporterintervjun. Nu har jag även en andra att bjuda på! Vi har med oss @Basebollfrun som hon kallar sig på Twitter, sambo med en av spelarna i Cardinals och stenkoll på läget.

Hur mycket trodde du på World Series inför säsongen?

Inför säsongen tänkte jag inte så långt fram, jag har hela tiden varit inställd på slutspel men sen när man väl är där så kan allt hända. Då är det så mycket annat som spelar in. Men jag som knappt har missat en enda match sedan Spring Training kan inte säga att jag är det minsta förvånad egentligen.

Vad tycker du är er styrka?

Våra pitchers och den bästa catchern i baseboll. Offensiven är inte allt för illa den heller när dem klickar. Men sen tycker jag även att styrkorna ligger i deras mentalitet, dynamik, harmoni och lagkänsla. Har en spelare en dålig dag eller gör ett misstag så gör resten alltid det lilla extra för att ”plocka upp” efter honom. Deras mentala styrka gör nästan att dem ibland gör bättre ifrån sig med ryggen mot väggen. Man kan aldrig räkna bort dem. De kör vidare no matter what.

Vad måste ni se upp med från Red Sox för att vinna?

Jag skulle ljuga om jag sa att jag har stenkoll på Red Sox, jag har bara sett dem spela nu sista månaden. Men deras offensiv är uppenbarligen väldigt imponerande. Sen kan man väl räkna in Fenway som ytterligare en styrka. Men båda två går att disarmera.

Vad har varit höjdpunkten så här långt på säsongen?

Det finns extremt många minnesvärda stunder från säsongen 2013 men höjdpunkterna är såklart NL-vinsterna. Beltrans fantastiska postseason såhär långt har varit riktigt kul att se och Michael Wacha med MVP-trofén var coolt. Alla som såg honom i våras visste att det skulle bli något riktigt bra med honom, men jag tror ingen förväntade sig att han skulle göra det han gjort i år. Att det skulle gå så snabbt. Det har varit riktigt kul att följa!

Hur slutar World Series?

Nu är jag världens sämsta på att tippa men jag tror det blir väldigt jämt, jag tror det går till sju matcher och jag tror Cardinals tar det, så 4-3.

Vem blir World Series MVP?

Jag hoppas och tror på Beltran. Med konkurrens från Yadi Molina.

Visa kommentarerStäng kommentarer

2 Kommentarer

 • Andreas Svensson
  Posted 25 oktober, 2013 at 12:12 0Likes

  Så går det när man inte har tid att tänka på bloggen… Då snor nån annan ens idéer… Men grym intervju så jag är nöjd ändå!

  • Martin Sundquist
   Posted 25 oktober, 2013 at 13:27 0Likes

   Hehe, lätt hänt att annat kommer emellan. Men måste erkänna att det var tack vare Magnus på Swede Sox som jag fick idén 🙂

Kommentera!