Nyhetssvep vecka 32

Transaktioner

Alex Rodriguez spelade i fredags sin sista match för New York Yankees i fredags innan han blev släppt på lördagen. Det ryktas att Miami Marlins finns bland de intresserade att skriva kontrakt med 41-åringen när han har cleared waivers under måndagen.
Mer om A-Rod kan ni läsa här.

Övrigt

Milwaukee Brewers blev i torsdags det 19:e laget någonsin att göra poäng i alla innings i en hel match. Poängen gjordes på en two run homerun i första inningen, ett fielders choice i andra, solo homerun i tredje och fjärde, single i femte, en three run double i sjätte, en single i sjunde och en triple i åttonde. Boxscore hittar ni här.

Texas Rangers 1B Prince Fielder tvingas avsluta sin karriär. Den 32-årige första basmannen har haft problem med sin nacke som han opererat både i år och 2014. Formellt sett kommer han inte pensioneras men läkarna kommer inte tillåta honom att spela mer vilket gör att han kommer fortsätta tjäna $20 miljoner per år till och med 2020. Rangers påstås ha en försäkring som gör att man endast kommer betala en del av beloppet.
Fielder spelade sin sista match 18:e juli och avslutar sin karriär med en slashline på .283/.382/.506 och precis som hans pappa Cecil Fielder stannar han på 319 homeruns.

New York Yankees rookies Tyler Austin och Aaron Judge lyckades båda med något så ovanligt som att slå en homerun i deras respektive första plate apperances. Ännu ovanligare var det att de gjorde det i två raka plate apperances i matchen mot Tampa Bay Rays i lördags.

Cleveland Indians catcher prospect Francisco Mejias hit streak i single-A avslutas på 50 matcher. Det är det fjärde längsta hit streaket i minor leagues någonsin.

Skador

Miami Marlins RF Giancarlo Stanton riskerar att missa resten av säsongen på grund utav en ljumskskada han ådrog sig mot Chicago White Sox under söndagen. Magnetröntgen visar på att ljumskskadan är av tredje graden vilket innebär minst sex veckor på disabled list.

Matt Holliday utgick ur matchen mot Chicago Cubs med en bruten tumme. Mike Montgommery missade högt och långt in med en pitch som träffade en duckande Holliday. Någon tidsplan för när han kommer återvända finns inte ännu.

Visa kommentarerStäng kommentarer

Kommentera!