OPENING DAY FUCKERS!

It’s just one of those days. Det är ju så, det är alltid så.
Man längtar så länge och plötsligt är dagen här. It’s go time!

Som vanligt är undertecknad väldigt uppspelt denna fina dag som vi basebolldårar kallar för Opening Day, men den där totala euforin har ännu inte infunnit sig. Mycket av det kan ”skyllas” på Djurgården Hockey som går fram som en ångvält här hemma i slutspelet och som (FÖRLÅT!) just nu ändå är mitt huvudfokus..

..MEN! Basebollen är tillbaka och jävlar i mig om jag inte är pepp deluxe på Tampa Bay Rays mot Boston Red Sox kl. 22.10 ikväll och dessutom ett eventuellt besök på Oleary’s Tolv Stockholm där det satts upp ett mycket trevligt event/initiativ att visa vad jag förstått främst St. Louis Cardinals mot New York Mets kl. 19.10 ikväll.

Idag runt 16-tiden publiceras våra i vanlig ordning helt ”fantastiska” tips inför säsongen. Jag känner själv att jag har tippat tråkigare/fegare än någonsin men kanske har hjärnan (eh) tagit överhanden över hjärtat så då kanske jag får några rätt också.. Återstår att se!

Om ni av någon flummig anledning missat våra Inför-rapporter så kan ni läsa här:
AL EAST / CENTRAL / WEST
NL EAST / CENTRAL / WEST

Så här dagen till ära så vaknade även björ.. Ehm, Veckans MLB till liv igen och släppte ett nytt avsnitt. Mycket trevligt såklart och alla ska givetvis när ni läst klart det här inlägget (och alla Inför-rapporter) lyssna på podden omedelbums. Vill även personligen gratulera herr Svensson igen för att han uppenbarligen har en fungerande pick och nyligen fått en till son! Vet inte om de har valt ett namn ännu, men David Ortiz Svensson har ju en jävla bra klang om jag får säga mitt..

Korta notiser:

Salvador Perez kommer vara borta 4-6 veckor efter att ha skadat sig när han bar sitt bagage?!?! Vilken jävla story, herregud..

Det verkar vara kraftigt på gång att Boston Red Sox kommer möta New York Yankees två gånger den 29:e och 30:e juni i London nästa år. Så, vilka åker?

Vlad Guerrero Jr.s walk off-homerun mot St Louis Cardinals iklädd pappas nummer i Montreal i tisdags? Jisses..

Fett jävla antiklimax när alla lag äntligen skulle spelat på Opening Day för första gången sedan eldkvarn brann så blev givetvis en av matcherna framflyttad p.g.a. vädret. Cincinnati Reds och Washington Nationals får vänta med sin premiär till imorrn kl. 22.10..

..men, resten av lagen spelar allihopa idag. Schemat ser ni här.

Happy Opening Day folks! =)

Tack för att ni läste och följer oss här på Playball.
Kommentera gärna, här eller på Twitter/i MLB.SE-gruppen på Facebook.

Johan – @Rodsockan

Visa kommentarerStäng kommentarer

Kommentera!